(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada turli tizimli tillarda binomial birliklarning shakllanishi va amal qilishi qiyosiy-tipologik jihatdan tadqiq etiladi. Ingliz va o‘zbek tillari misolida binomlarning strukturaviy, semantik va lingvokulturologik parametrlari tahlil qilingan