(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada O‘zbek tili konseptosferasida qat’iyat konseptining o‘z o‘rni borligi, u boshqa konseptlar bilan o‘zaro aloqadorlikda ekanligi haqida so‘z boradi. Xususan, “qat’iyat” konseptining o‘zi ham turli tashkil etuvchi uzvlar va belgilardan iborat bo‘lishi, “qat’iyat” konseptining uzvlarini matnlardan to‘plangan misollar orqali obyektiv baholanadi