(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada matn interpretatsiyasi masalasi zamonaviy tilshunoslik va semiotika nuqtai nazaridan tahlil qilinadi. Matnni talqin etish jarayoni muallif niyati, kontekst, o‘quvchi idroki va ijtimoiy-madaniy omillar asosida yoritiladi. Shuningdek, interpretatsiyaning lingvistik, kognitiv, pragmatik va psixologik xususiyatlari misollar asosida ko‘rsatib beriladi.