(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada Tohir Malikning “Shaytanat” qissasidan olingan holat, bezovta, natijasizlik, semalarini ifodalovchi o‘xshatishlari tahlili haqida so‘z boradi. O‘xshatishlarni qo‘llashdan ko‘zlangan maqsad, adibning etalon tanlashdagi mahorati haqida batafsil yoritilgan