(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada Xatakilar shevasining qaysi shevaga mansubligi aniqlangan. Shevaning o‘ziga xos fonetik, leksik-semantik xususiyatlari haqida fikr yuritilgan. Shevaga xos ayrim so‘zlarning izohi berilgan.