(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
She’riyat mulkining sultoni Mir Alisher Navoiy tavalludining 500 yilligi sobiq Sovet Ittifoqi miqyosida muhim hodisa boʻlgan. Shu munosabat bilan Butunittifoq turkiy xalqlar syezdi chaqirilgan, Alisher Navoiyga bagʻishlangan toʻplam chop etilgan. Maqolada Birinchi Butunittifoq turkiy xalqlar syezdi hamda “Mir Alisher” maqolalar toʻplami haqida ma’lumot berilgan.