(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Bugungi kunda, zamonaviy texnologiyalarning rivojlanishi va yangi o‘quv metodlarining joriy etilishi bilan, ingliz tilida og‘zaki nutqni rivojlantirish uchun ko‘plab samarali usullar mavjud. Ushbu maqolada, harbiy bilim yurtlarida ingliz tilida og‘zaki nutq kompetensiyasini rivojlantirishning samarali usullari haqida batafsil ma’lumot beriladi. Bunda, ta’lim jarayonida kursantlarni faol ishtirok etishiga, zamonaviy texnologiyalarga va mavzuga oid materiallar va resurslarni tanlashda e’tibor berishga alohida urg‘u beriladi. Shu nuqtai nazardan, ingliz tilida og‘zaki nutq kompetensiyasini rivojlantirishning samarali usullarini tahlil qilib, harbiy bilim yurtlarida ta’lim jarayonini yanada samarali va qiziqarli qilishga yordam beradi.