(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada grammatik kategoriyalarda ijtimoiy variatsiyalarning ifodalanishi haqida so‘z boradi. o‘zbek tilida olmoshlar, fe’llar yordamida namoyon bo ‘lishi keltirilgan misollar yordamida dalillangan.