(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ajdodlarimiz tomonidan yaratilgan madaniy va adabiy meros o‘zbek xalqining milliy o‘zligini, tarixiy taraqqiyotini hamda madaniy-milliy tafakkurini aks ettiradi. Ushbu maqolada ajdodlarimizning madaniy va adabiy merosi mavzusiga bag‘ishlangan bo‘lib, o‘zbek xalqining boy madaniy merosi va adabiy an’analari haqida muhim ma’lumotlarni o‘z ichiga oladi. Maqolada shuningdek, madaniy merosni asrab-avaylash va kelajak avlodga yetkazish masalalariga ham alohida e’tibor qaratilgan.