(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqola umumiy o‘rta ta’lim maktablarida rahbar xodimlarning boshqaruv uslublarini tahlil qiladi va ularni korreksiyalash mexanizmlarini takomillashtirish usullarini taklif qiladi. Tadqiqot natijalari boshqaruv samaradorligini oshirishga xizmat qiladi.