(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada muallif tomonidan Oliy ta’lim tizimida boshqaruv xodimlarining menejerlik sifatlarini amaldagi holati, joriy foydalanib kelinayotgan nazariyalar tahlil etilib, mazkur jarayonlar doimiy takomillashib borilayotgan bir davrda, pedagog va ilmiy xodimlarning menejerlik sifatlarini shakllantirish va rivojlantirish dolzarb masalaga aylanganligi. Shuningdek, zamonaviy boshqaruv, yetakchilik va menejmentga oid ilmiy qarashlar bu jarayonning ilmiy asoslarini yaratishda muhim ahamiyat kasb etishi va ularning rivojlanish tendensiyalari haqida atroflicha o‘zining fikr va mulohazalari keltirilganligini guvohi bo‘lamiz.