(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Jahonda til - biror bir jamiyatning shaxsiyatini, millatini va undagi kelajak avlod yoshlarini ma‘daniy-ma‘naviy shakllantirishning asosiy elementidir. Tillar nafaqat aloqa vositasi, balki millatning ajralmas qismidir, ma‘lum bir jamiyatgagina tegishli bo‘lgan boylikdir. Shu sababdan ham inson intellektual va ma‘naviy ta‘limning ahamiyatini anglashi uchun chet tilini mukammal bilishi talab etiladi. Yuqori salohiyatli kadrlarning millat va madaniyatlararo aloqada bo‘lish, farovonlik sari rivojlanib borayotgan har qanday mamlakat uchun xalqaro munosabatlarning ahamiyati salmoqli ekanligi barchamizga ma‘lum.