(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqola kasbiy identitetni rivojlantirish jarayonida deontologik kompetensiyalarning pedagogik ahamiyatini o‘rganishga qaratilgan. Tadqiqotda pedagogik etika va kasbiy mas’uliyatni o‘rgatishning samarali metodlari tahlil qilinadi. Natijalar bo‘yicha deontologik yondashuvning bo‘lajak o‘qituvchilarda kasbiy identitetni mustahkamlash va professional qadriyatlarni shakllantirishda muhim rol o‘ynashi tasdiqlanadi