(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada oʻquvchilarning mustaqil hamda tanqidiy fikrlash qobiliyatini rivojlantirish usullari koʻrib chiqiladi. Mustaqil fikrlashning ta’limdagi ahamiyati, uning rivojlanishini shakllantiruvchi unsurlar, samarali metodik strategiyalar ta’kidlanadi. Oʻqitishning interfaol usullari va yangi pedagogik vositalarning oʻquvchilarning bilish jarayonlariga ta’siri ham oʻrganiladi.