(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada adabiy tahlil yuzasida ilmiy-metodik qarashlar, maktablarda adabiyot mavzular asosida o‘tkazilgan tahlil jarayonlari va noanʼanaviy usullar qo‘llanilishiga oid amaliy izlanishlar ifodalangan. Hayotiy ko‘nikmalarini rivojlantirish, insonparvarlik gʻoyalarini oʻquvchilarga singdirish yuzasidan ayrim tavsiyalar keltirilgan.