(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqola qozoq xalqining buyuk ma’rifatparvar olimi Ch.Valixanovning qirg‘iz tili va folklorini o‘rganishga bag‘ishlangan.XIX asrning ikkinchi yarimida qozoq va qirg‘iz xalqlarining adabiy aloqalarini o‘rganish jarayonida buyuk epos “Manas” haqida izlanishlari batafsil yoritildi.