(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada boshlang‘ich ta’lim jarayonida media texnologiyalardan foydalanish asosida o‘qituvchilarning kreativ kompetensiyalarini rivojlantirish masalalari yoritilgan. Media texnologiyalarning pedagogik imkoniyatlari, ularni ta’lim jarayoniga integratsiya qilish yo‘llari, shuningdek, o‘qituvchilarda kreativ fikrlash, innovatsion yondashuv va raqamli savodxonlikni shakllantirishning metodik asoslari tahlil qilingan. Tadqiqot natijasida media texnologiyalar asosida tashkil etilgan o‘quv jarayoni o‘qituvchilarning kasbiy faoliyatida ijodkorlikni oshirishga xizmat qilishi asoslab berilgan.