(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada Mahmud Koshg‘ariyning “Devoni lug‘otit turk” filolog tadqiqotlar va boshqa soha yo‘nalishlarining tadqiqot obyekti, xususan tilshunoslikning yangi yo‘nalishlar uchun manbasi sifatida asoslanadi. Hamda “Devoni lug‘otit turk” asarida uchraydigan oziq-ovqat nomlari izohi tadqiq qilinadi.