(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqola, oliy harbiy taʼlim muassasalarida taʼlim olayotgan kursantlarni maʼnaviy-axloqiy tarbiyalash va metodikasini takomillashtirish hamda yoshlarni har tomonlama barkamol, yuksak ma’naviyatli inson sifatida rivojlantirish yuksak ma’naviyatli inson qilib tarbiyalash haqida boʻladi.