(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada fizik praktikumni noan’anaviy texnologiyalar asosida tashkil etishning omillari va fizikaning bo‘limiga oid ayrim tajribalarni elektron resruslardan foydalanib virtual tashkil etish va bajarish algoritmlari keltirilgan