(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy raqamli texnologiyalar, internet va sun’iy intellekt vositalarining qoraqalpoq tilini rivojlantirish, saqlash va ommalashtirishdagi ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, elektron lug‘atlar, onlayn ta’lim, mobil ilovalar hamda ijtimoiy tarmoqlarning til taraqqiyotiga ko‘rsatayotgan ta’siri haqida so‘z yuritiladi.