(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada globallashuv jarayonlarida sog‘lom avlod tarbiyasiga ehtiyojning ortishi, tarbiyaning ayrim asosiy strukturaviy elemenlari va mexanizmlari mazmuni berilgan bo‘lib, unga xos ijtimoiy-tibbiy, pedagogik va psixologik jihatlarning namoyon bo‘lishi bayon etilgan.