(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’lim jarayonida interfaol metodlarni qo‘llashning amaliy jihatlari, o‘quvchi faolligini oshirish, kreativ fikrlashni rivojlantirish va o‘quvchilarda mustaqil ta’lim olish ko‘nikmalarini shakllantirishdagi roli yoritilgan. Interfaol metodlardan “Aqliy hujum”, “Klaster”, “Insert”, “B-B-B”, “Rotatsiya”, “Rolga kirish” va guruh ishlari misolida samaradorlik ko‘rsatkichlari tahlil etiladi. Shuningdek, darsni loyihalash, baholash va o‘qituvchi kompetensiyalariga qo‘yiladigan zamonaviy talablar haqida amaliy tavsiyalar berilgan.