(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada bo‘lajak “Texnologiya” fani o‘qituvchilarining kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirishga ta’sir etuvchi pedagogik, psixologik, metodik va ijtimoiy omillar ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilingan. Tadqiqot davomida zamonaviy ta’lim yondashuvlari, kompetensiyaviy ta’lim modeli hamda amaliy tayyorgarlikning ahamiyati ochib berilgan. Tadqiqot natijalari bo‘lajak texnologiya o‘qituvchilarini tayyorlash jarayonini takomillashtirishga xizmat qiladi.