(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktabi o‘quvchilarida tadbirkorlik ko‘nikmalarini shakllantirishda motivatsiyaning pedagogik va psixologik imkoniyatlari yoritilgan. Tadqiqot davomida o‘quv motivatsiyasi darajasi va tadbirkorlikka bo‘lgan qiziqish o‘rtasidagi bog‘liqlik tahlil qilingan.