(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada xorijiy tillarni o‘qitish jarayonini tashkillashtirishda texnologiya bilan uzviylikning (Technology Enhanced Language Learning – TELL) nazariy-metodologik asoslari, shakllanish jarayoni hamda zamonaviy ta’lim tizimidagi o‘rni yoritilgan. Tadqiqot jarayonida yetakchi xorijiy olimlarning ilmiy ishlaridan namunalar keltirilgan, texnologiyalarning ta’lim samaradorligini oshirishdagi pedagogik imkoniyatlari aniqlangan. Shuningdek, TELL yondashuvining afzalliklari, cheklovlari va uni amaliyotga tatbiq etish masalalari muhokama qilingan.