(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada globallashuv sharoitida maktab va oila hamkorligiga asoslangan tarbiyaviy yondashuv o‘quvchilarning o‘ziga, ta’lim jarayonining boshqa sub’yektlariga, o‘qitish jarayonining o‘ziga, bilish ob’yektlariga va o‘quv faoliyati natijalariga nisbatan qadriyatli munosabatlar tizimini shakllantirish imkoniyatlari haqida fikr yuritilgan.