(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada bo‘lajak ingliz tili o‘qituvchilarining lingvodidaktik kompetensiyasini konstruktiv yondashuv asosida shakllantirish va rivojlantirish muammolari tahlil etiladi. Tadqiqotda konstruktiv yondashuvning nazariy hamda pedagogik asoslari keng yoritilib, uning xorijiy tillarni o‘qitish jarayonidagi o‘rni va ahamiyati asoslab berilgan. Olingan natijalar kelajakdagi ingliz tili o‘qituvchilarining kasbiy tayyorgarligini yanada takomillashtirishda muhim amaliy ahamiyat kasb etadi.