(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur ilmiy maqolada Ichki ishlar vazirligi akademik litseyi o‘quvchilariga ingliz tilini o‘qitishda kommunikativ yondashuvdan foydalanishning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilinadi. Tadqiqotda kommunikativ metodlarning o‘quvchilarning nutqiy kompetensiyalarini rivojlantirishdagi o‘rni, ularning darsdagi faolligi va motivatsiyasiga ta’siri o‘rganiladi. Maqola natijalari akademik litseylar sharoitida ingliz tilini o‘qitish metodikasini takomillashtirishda amaliy ahamiyatga ega.