(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada forsayt texnologiyasining bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarida ijodiy salohiyatni rivojlantirishdagi ahamiyati hamda uning nazariy-metodologik asoslari yortitb berilgan. Shuningdek, ta’lim tizimida forsayt texnologiyasining bosqichlari va innovatsion pedagogik faoliyatda roli ochib berilgan.