(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada filologik ta’limda talabalarni kasbga yo‘naltirishning nazariy va pedagogik asoslari haqida fikr yuritilgan. Xalqaro tajriba va tadqiqot ishlari o‘rganilgan, qiyoslangan va tahlil qilingan. Amaliy tavsiyalar keltirilgan.