(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada o‘zbek hikoyanavisligiga o‘z hissasini qo‘shgan yozuvchi Shukur Xolmirzayevning “O‘n sakkizga kirmagan kim bor” nomli qissasida berilgan onomastik birliklar, xususan, poetonimlar: toponim, gidronim, oronim, antroponim, ideonim va muvaqqat nomlar to‘g‘risida ma’lumotlar berib o‘tilgan. Shuningdek, Shukur Xolmirzayev asarlarining qay darajada o‘rganilganligi haqida so‘z yuritiladi.