(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf ona tili va o‘qish savodxonligi darslarida o‘quvchilarning og‘zaki va yozma nutqini rivojlantirishda zid ma’noli so‘zlarning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, maqolada zid ma’noli so‘zlar yordamida lug‘at boyligini oshirish, fikrlash doirasini kengaytirish va nutqiy faolligini rivojlantirish usullari tahlil qilinadi.