(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada zamonaviy she’riyat va noverbal matnlar orasidagi intertekstual munosabatlar yoritilgan. Shuningdek, chet el tadqiqotlari o‘zbek she’riyati misolida tahlilga tortilgan.