(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada so‘z boshlang‘ich ta’limni rivojlantirishning asosiy tamoyillari, boshlang‘ich ta’lim fanlarini o‘qitishda 4 K modeli, ya’ni tanqidiy fikrlash, ijodkorlik, muloqot va hamkorlik kabi ko‘nikmalarni shakllantirish xususida so‘z boradi. Shuningdek, boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini XXI asr ko‘nikmalari asosida baholash haqida fikr-mulohazalar bildirilgan.