(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada ta’lim o‘quv jarayonini tashkil etishda innovatsion texnologiyalarning o‘rni, hamda ta’lim jarayonida interfaol metodlar va axborot texnologiyalarini o‘quv jarayonida qo‘llashga bo‘lgan qiziqishini ortirish, axborot kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish imkoniyatlari, tа’limda kreativ fikrlashda va zamonaviy axborot texnologiyalarining ahamiyati haqida to‘xtalib o‘tkanmiz. Ta’lim jaroyonida zamonaviy usullar va axborot-kommunikatsiya texnologiyalarini o‘z o‘rnida qo‘llashdagi takliflar keltirib o‘tilgan.