(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu tadqiqotda Oʻzbekistondagi EFL (ingliz tilini chet tili sifatida oʻrganuvchi) universitet talabalari akademik yozuvida oʻzaro baholash (peer review) ning aniqlikka ta’siri oʻrganildi. Kvazi-eksperimental tadqiqot dizayni asosida talabalar akademik insholaridagi grammatik, leksik va strukturaviy aniqlik koʻrsatkichlari peer feedback aralashuvi oldidan va undan keyin baholandi. Olingan natijalar hamkorlikda yozish texnikalari Oʻzbekiston oliy ta’lim tizimi sharoitida akademik yozuv sifatini oshirishga xizmat qilishini yoritib beradi.