(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada didaktik asarlarning turlari va mohiyati yoritildi. Didaktik asarlar boshqa turdagi asarlardan farqli va oxshash jihatlari, xususan, tarbiyaviy ahamiyati haqida to‘xtalib o‘tildi. Shuningdek, ba’zi pand-nasihat ruhida yozilgan asarlar tahlil qilindi.