(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada yangi avlod darsliklari misolida o‘quvchilarning tanqidiy tafakkurini rivojlantirishning samarali yo‘llari tahlil qilinadi. Tadqiqotda darsliklarda berilgan topshiriq va mashqlarning o‘quvchilarda mustaqil fikrlash, tahlil qilish, solishtirish hamda xulosalash ko‘nikmalarini shakllantirishdagi o‘rni ochib beriladi.Shuningdek, tanqidiy tafakkurni rivojlantirishda interfaol metodlar, muloqotga yo‘naltirilgan yondashuv va ijodiy topshiriqlarning ahamiyati yoritiladi.