(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada fazoviy tasavvur rivojlanish bosqichlarini, xalqaro tajriba va texnologiyalar, (Piaget nazariyasi), aqliy o‘yinlar (3D o‘yinlar va puzzlelar) va raqamli vositalarni integratsiya qilishga asoslanadi. Bo‘lajak chizmachilik o‘qituvchilarining fazoviy tasavvurini modulli kompetentli yondashuv asosida rivojlantirishning dolzarb muammolari tahlil etiladi.