(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada ta’lim sifatini oshirish, shu bilan birga akademik yozuv fanini o‘qitishda loyihali ta’limning samaradorligi, ahamiyati, “Ketma-ketlik yaxlit loyiha” ning amaliyotga joriy qilinishi bayon etilgan. Xususan, talabalarda mustaqil va mantiqiy fikrlash, ijodiy, kreativ va tanqidiy yondashuv hamda yozma nutq uchun tizimli, loyihaviy yondashuvning nazariy va amaliy jihatlari ko‘rib chiqiladi.