(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada taniqli shoir Erpo‘lat Baxtning tashbeh, tashxis va tajohuli orif badiiy san’atlaridan foydalanish mahorati talqin qilingan. Shuningdek, shoir ijodiga doir o‘ziga xos jihatlar teran yoritib berilgan.