(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada tasviriy san’at mashg‘ulotlari orqali talabalarni perspektiva qonun-qoidalari bilan tanishtirish, shuningdek geometrik shakllar hamda narsa va buyumlarning perspektiv qisqarishi to‘g‘risida fikr yuritiladi.