(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada Abdulla Qodiriyning “O‘tkan kunlar” romanidagi ichki sarlavhalarning lisoniy va badiiy xususiyatlari tahlil qilinadi. Shuningdek, ularning badiiy matn tuzilishidagi o‘rni, o‘quvchi idrokiga ta’siri hamda milliylik bilan bog‘liqligi asoslanadi. Tadqiqot jarayonida ichki sarlavhalarning asar g‘oyasini ochishdagi va syujet rivojini belgilashdagi ahamiyati lisoniy dalillar asosida yoritiladi.