(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada avtobiografik asarlarning badiiy talqini tahlil qilinadi, bolalik tajribalari, bosh qahramonlarning rivojlanib borishi Maksim Gorkiy, Chingiz Aytmatov asarlari orqali yoritib beriladi. Shuningdek, ishda qahramonlarning o‘z hayotiga munosabatlari bayon etiladi. Bolalik xotiralarini yetkazishda muallifning texnikalarini ko‘rsatish uchun ba’zi asosiy parchalar keltirilgan. Bundan tashqari, maqolada qahramonning jamiyatda mustaqil shaxs sifatida shakllanishi ko‘rsatiladi.