(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada XXI asr media makonining eng dinamik turlaridan biri - podkastlarning janr yoki format sifatidagi tahlili o‘rganilgan. Uning kelib chiqishi texnologik jihatdan iPod va audiobloglarga bog‘liq bo‘lsa-da, bugun alohida jurnalistik platformaga aylanganligi, janr deb qarash podkast imkoniyatlarini cheklashdek ko‘rinishi, format sifatida audio va video shaklida ishlab chiqarilishi, jahon tajribasida podkast multimedia xarakteriga ega bo‘lib borayotganligi tahlil qilingan.