(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada bo‘lajak arxitektorlarning innovatsion faoliyatini rivojlantirishda ta’lim jarayoni imkoniyatlari, shuningdek, qoraqalpoq amaliy san’atida takror ritm, geometrik naqshlar, ornament simmetriyasining asosiy o‘rni keng yoritib beriladi.