(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada bolalarni huquqiy ongini shakllantirishga qaratilgan internet omillaridan to‘g‘ri foydalanish, YUNISEF xalqaro tashkiloti faoliyatida yoshlarni huquqiy himoya qilish shakllari, bolalarni ijtimoiy himoya qilish tashkilotlari, bolalar huquqlari buzilishi holatlarini aniqlash va statistik tahlil qilish, bolalarning ehtiyojlari, xavf-xatarlarga nisbatan sezuvchanlik darajasi bo‘yicha ijtimoiy so‘rovnomalar, innovatsion yondashuvlar va ilg‘or xorijiy tajribalar asosida yangi model va metodlarni ishlab chiqish kabi tushunchalar yoritib berilgan.