(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada xalqaro baholash dasturlari haqida umumiy ma’lumot beriladi va ta’lim tizimida qanday ahamiyatga ega ekanligi haqida so‘z boradi. Qolaversa o‘quvchilarning hayotiy ko‘nikmalarni qanday qilib rivojlantirish haqida ham so‘z boradi.