(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada hozirgi oʻzbek va uygʻur tillarida turkiy tillar orasida keng tarqalgan singarmonizm hodisasining holati qisqacha tadqiq qilindi, ayniqsa, tanglay uygʻunligi hodisasining ikki til shakllanishi davrida rivojlanib, keyin susayib borishi oʻrganiladi.